Onze activiteiten

Onze activiteiten

Activiteiten

Wil jij meedoen met Hemelsbreed?

Dan ben je van harte welkom! Kom gerust eens langs, schrijf je in voor onze nieuwsbrief. De meeste van onze activiteiten zijn kosteloos. Bekijk de activiteitenkalender voor meer informatie en de actuele data en locaties.

Sunday morning for kids

Je T-shirt pimpen, een modelvliegtuigje besturen of een schilderij maken. Het kan allemaal! Houd in de gaten welk project er deze maand wordt aangeboden.

Sunday morning…

Sunday morning, even wat anders. Een ochtend boordevol inspiratie en ontspanning.  Variërend van meditatie tot teambuilding.  

MeetUP op zondag

In de MeetUP staat geloven centraal. We laten ons inspireren door persoonlijke verhalen, de Bijbel, door muziek of we zingen met elkaar. Voor de kinderen is er een speciaal programma.

Alphacursus Arnhem

Een Alphacursus is een introductiecursus christelijk geloof van 10 avonden en een weekend. De Alphacursus is een combinatie van samen eten, luisteren naar een introductie op een thema en in groepjes met elkaar in gesprek gaan. Het is gezellig én heeft inhoud. Deze cursus is er vooral voor iedereen die zich op hoofdlijnen wil verdiepen in het christelijk geloof. Sommige…

Man-cave (en kampvuuravonden)

Een hele zaterdag aan de slag met hout, metaal of wat er maar voor handen is? En daar hoort natuurlijk een biertje, een bbq en een mooi kampvuur bij. Exclusief voor mannen. Meer info: Facebook

Life hacks for Life questions

Life hacks for life questions is een serie avonden waarin we een gezamenlijke open zoektocht aangaan naar antwoorden op levensvragen. In deze zoektocht spiegelen we ons aan enkele bekende uitspraken van Jezus. Bedoeld voor iedereen graag nadenkt over het leven.

Kerstevent / Herdertjestocht

Elk jaar met kerst lopen de herders met hun schapen, de wijzen met hun kamelen, en Jozef en Maria met hun pasgeboren kindje door de straten van Schuytgraaf. Een bijzonder evenement waarbij je letterlijk in het eeuwenoude kerstfeest meeloopt.

Fuck-up nights

Celebrate your fuck-ups. Een avond waarin we niet de schone schijn ophouden maar luisteren naar vier sprekers die vertellen over wat er helemaal mis is gegaan en wat zij ervan geleerd hebben.

Huddels

Wij zien dat groei en persoonlijke ontwikkeling, geloofsontwikkeling en leiderschap tot bloei komen als je erin investeert. Bij Hemelsbreed geven we hier invulling aan doormiddel van intervisie. Zo’n groep noemen we een huddel. Dit is een traject van 12–18 maanden gericht op persoonlijke groei. Als je interesse hebt, neem dan contact met ons op.

Connectgroepen

Binnen Hemelsbreed zijn er diverse connectgroepen. Hier ontmoet je een vaste groep mensen waarmee je het leven kunt delen. Samen eten & drinken, bidden, een gesprek, en leuke dingen doen, voor zowel jong als oud. Als je je bij een connectgroep wilt aansluiten, neem dan even contact op met ons op.
  • 1
  • 2