Onze activiteiten

Onze activiteiten

Activiteiten

Wil jij meedoen met Hemelsbreed?

Dan ben je van harte welkom! Kom gerust eens langs, schrijf je in voor onze nieuwsbrief. De meeste van onze activiteiten zijn kosteloos. Bekijk de activiteitenkalender voor meer informatie en de actuele data en locaties.

Sunday morning for kids

Je T-shirt pimpen, een modelvliegtuigje besturen of een schilderij maken. Het kan allemaal! Houd in de gaten welk project er deze maand wordt aangeboden.

MeetUP op zondag

In de MeetUP staat geloven centraal. We laten ons inspireren door persoonlijke verhalen, de Bijbel, door muziek of we zingen met elkaar. Voor de kinderen is er een speciaal programma.

Kerstevent / Herdertjestocht

Elk jaar met kerst lopen de herders met hun schapen, de wijzen met hun kamelen, en Jozef en Maria met hun pasgeboren kindje door de straten van Schuytgraaf. Een bijzonder evenement waarbij je letterlijk in het eeuwenoude kerstfeest meeloopt.

Man-cave (en kampvuuravonden)

Een hele zaterdag aan de slag met hout, metaal of wat er maar voor handen is? En daar hoort natuurlijk een biertje, een bbq en een mooi kampvuur bij. Exclusief voor mannen. Meer info: Facebook

Huddels

Wij zien dat groei en persoonlijke ontwikkeling, geloofsontwikkeling en leiderschap tot bloei komen als je erin investeert. Bij Hemelsbreed geven we hier invulling aan doormiddel van intervisie. Zo’n groep noemen we een huddel. Dit is een traject van 12–18 maanden gericht op persoonlijke groei. Als je interesse hebt, neem dan contact met ons op.
  • 1
  • 2