MeetUPx: geloven als al je graan op is
  • Dalweg 80, Arnhem

  • Sonsbeekpark

MeetUPx: geloven als al je graan op is

Op zondag, om de week zijn er meetings in ‘De Salamander’.

Elke acht weken is er de MeetUPx. De MeetUPx is altijd Xtra speciaal en Xperimental! De vorm staat niet vast en is dus altijd een verrassing. Spellen, naar buiten, workshops, teambuilding, het kan allemaal. In de creatieve vorm verwerken we iets van geloof waar je dan mee bezig kan. Bijvoorbeeld wat het is om te vertrouwen, los te laten of een droom te volgen. De kinderen hebben op deze zondag geen apart programma, we zijn gezellig allemaal met elkaar!

Het is winter, de natuur staat stil en er groeit niets. In een oud Bijbelverhaal over het leven van Jozef gaat het ook over dat er jarenlang niets groeit. Een tijd waarin alles stil staat. Zo kan dat in ons eigen leven soms ook zijn. Je leven wordt stilgezet doordat je je baan verliest, iemand ziek wordt of je in een burn-out terecht komt. Of je merkt dat je leven stil staat omdat je al jaren hetzelfde doet en er geen ontwikkeling in je leven lijkt te zitten. Wat doe je dan?

In deze MeetUPx nemen wij je mee de natuur in om letterlijk te zien en te ervaren wat stilstand is. Wat doet de natuur als er niets groeit? Wat gebeurt er onder de bodem? En wat kunnen wij daarvan leren? Ook verdiepen we ons tijdens de wandeling in het Bijbelverhaal over het leven van Jozef en zijn broers. Hierin lezen we dat er zeven jaar niets groeit. Wat kunnen we met dit Bijbelverhaal voor als wij zelf stil staan?

Zondag 1 december verzamelen we om 11u aan de Dalweg 80 (Kweekland). Vanaf daar gaan we een klein uurtje lopen. Kinderen zijn welkom, krijgen een leuke opdracht voor onderweg. Opgeven is niet nodig.

We zien je graag!

Volgende
Frisse Lucht