Kerstvoorstelling: ‘Jozef en Maria op reis!’
  • Meikers 3, Arnhem

  • MFC de Salamander

Kerstvoorstelling: ‘Jozef en Maria op reis!’

Kerstvoorstelling: ‘Jozef en Maria op reis!’

Ook dit jaar organiseert ‘Hemelsbreed (voorheen ‘Leven in Schuytgraaf’) weer een prachtig kerstevent. Op kerstavond wordt het plein bij MFC de Salamander omgetoverd tot een levend kersttoneel, en bent u binnen welkom voor een spetterende kerstvoorstelling voor kinderen:

Jozef en Maria gaan op reis, en ze hebben haast! Maria geeft zich over aan een bijzonder avontuur terwijl Jozef alles onder controle probeert te houden. Gaat het hem lukken? En komen ze op tijd aan in Betlehem? In deze spetterende kerstvoorstelling voor kinderen wordt dit bijzondere kerstverhaal over controle en kwetsbaarheid uitgespeeld. Een afwisseling van theater, een verteller die je meeneemt door het verhaal en natuurlijk vrolijke kerstliedjes!

Buiten op het plein staat de kerststal met levende dieren; ontmoet Jozef en Maria met hun pasgeboren kindje, geniet van een kop warme chocolademelk en ontmoet elkaar rondom het kampvuur.

Tijden:

  • 17:30u – 20:30u / plein open
  • 18:00u / start kerstvoorstelling 1 (duur: ~half uur)
  • 19:00u / start kerstvoorstelling 2 (duur: ~half uur)

Wil je meehelpen om dit evenement mogelijk te maken, bijvoorbeeld opbouw/afbraak of catering? Geef je dan op via info@hemelsbreed.info.