MeetUP: het wonder in de woestijn
  • Meikers 3,
    Arnhem

  • De Salamander

MeetUP: het wonder in de woestijn

Op zondag, om de week zijn er meetings in ‘de Salamander’.

Elke vier weken is er de MeetUP. Tijdens de MeetUP gaat het over het lijntje met boven, vandaar ‘UP’. Een MeetUP is een viering waarin bemoediging, over God horen, zingen en samen uitwisselen centraal staan. We vieren ook het Avondmaal, dat is altijd bijzonder om te doen!

Deze zondag gaat het over het wonder in de woestijn. Woestijnen zijn leeg, dor en droog. Er is niemand te bekennen, je bent er alleen. Niet een plek waar mensen graag zijn. Toch zijn er mensen die hier heen trekken. Zij zoeken iets en gaan de confrontatie aan. Jezus trok de woestijn en kreeg daar te maken met verleidingen. Monniken  trokken de woestijn en waren daar alleen. En in figuurlijke zin trekken wij ook wel eens door de woestijn. Het is daar leeg en dor. Maar het is ook de plek waar het wonder van God gevonden wordt en waar men de confrontatie durft aan te gaan.

Tijdens deze MeetUP verdiepen we ons in de wereld van de woestijn. We leren van Jezus en monniken die de woestijn opzochten en het wonder dat zij daar vonden. We gaan met elkaar in gesprek en inspireren elkaar. We luisteren naar een lied en vieren samen het avondmaal.

De kinderen hebben tijdens de viering hun eigen programma, ze gaan in een aantal groepen uiteen.

Na de viering lunchen we samen, dus als je iets meeneemt hebben we meer!

Inloop en koffie vanaf 10:45.
Aanvang meeting 11:00 uur.
Locatie: Salamander, Meikers 3.

We zien je graag!