MeetUP: de wereld in verandering #1
  • Marasingel 19, 6846 DX Arnhem

  • De Buitenplaats

MeetUP: de wereld in verandering #1

De MeetUP gaat het over het lijntje met boven, vandaar ‘UP’. Een MeetUP is een viering waarin we luisteren naar verhalen uit de Bijbel, geloofservaringen delen, zingen/muziek luisteren en samen in gesprek gaan. Regelmatig vieren we samen ook het Avondmaal, dat is altijd bijzonder om te doen!

Dit kwartaal willen we binnen Hemelsbreed samen stilstaan bij ‘een wereld in verandering’. De wereld is in verandering. Denk aan grote zaken als klimaat, onverschilligheid en individualisme, een pandemie.

Dat leidt tot nieuwe inzichten, vraagt antwoorden op nieuwe vragen, maar leidt soms ook tot verwijdering tussen mensen. Het vraagt om reflectie. Welke rol speelt het volgen van Jezus daarin, wat is de betekenis van Hemelsbreed in deze tijd, welke rol speel jij? We zoomen in op hoe de Bijbel spreekt over omgaan met verschillen en onzekerheid, ruimte vinden om elkaar te zien in de liefde van God.

We doen dat zowel in echte ontmoeting als online. Deze zondag nog een keer online. We hopen je zondag te zien, zodat we dit thema vanuit hetzelfde vertrekpunt de komende weken kunnen verdiepen.

Klik hier om deel te nemen aan de zoom-meeting.

Meeting ID: 844 6846 7321
Passcode: 009209

Aanvang: 10:30 uur

We zien je graag!

Volgende
Connectgroepen