MeetUPx: op pad met Gods leiding
  • Hannesstraatje 2, Arnhem

  • Parkeerplaats de Steenen Caamer

MeetUPx: op pad met Gods leiding

MeetUPx: op pad met Gods leiding

Deze ochtend gaan we letterlijk op pad in Meijnerswijk. Niet binnen zitten en bankhangen maar het land in en de wind in je gezicht voelen! Onderweg ontdekken we hoe de de Geest, Gods leiding en de natuur zich tot elkaar verhouden. Hoe kun je Gods leiding ontdekken in de keuzes die je moet maken? Hoe is de Geest zichtbaar in de natuur? En wat heeft dat ons te zeggen?

Hierbij laten we ons inspireren door de Keltische spiritualiteit, waarin de ‘Geest’ en de ‘Natuur’ sterk met elkaar verbonden zijn. Pieter (theoloog) en Koos (boswachter) wijzen je hier op dingen waar je normaal gesproken aan voorbij zou lopen. Het wordt een uiterlijke fysieke reis met een innerlijke verdieping.

We verzamelen ’s ochtends om 10:45u op de parkeerplaats bij Pannekoeken restaurant de Steenen Camer (Hannesstraatje 2, Arnhem). Rond 12:30u zijn we zeker weer terug. Trek goede schoenen aan die een beetje vies mogen worden.

Voor de kinderen zijn er speciale opdrachten die zij onderweg kunnen uitvoeren: verzamelen, foto’s maken en interessante weetjes over de natuur ontdekken!

Over de MeetUPx:

Elke acht weken is er de MeetUPx. De MeetUPx is altijd Xtra speciaal en Xperimental! De vorm staat niet vast en is dus altijd een verrassing; spellen, naar buiten, workshops, teambuilding, het kan allemaal. In de creative vorm verwerken we iets van geloof waar je dan mee bezig kan; bijvoorbeeld wat het is om te vertrouwen, los te laten of een droom te volgen. De kinderen hebben op deze zondag geen apart programma, we zijn gezellig allemaal met elkaar!

Volgende
Connectgroepen