MeetUP: de doop

MeetUP: de doop

Op zondag, om de week zijn er meetings in ‘de Salamander’. De MeetUP gaat het over het lijntje met boven, vandaar ‘UP’. Een MeetUP is een viering waarin bemoediging, over God horen, zingen en samen uitwisselen centraal staan. Regelmatig vieren we samen ook het Avondmaal, dat is altijd bijzonder om te doen!

Doop

Op zondag 29 september hebben we een bijzonder feest: tijdens een viering in de buitenlucht zullen Lisa, Jesse en Manuela gedoopt worden! Voor hen een bijzonder moment, en zeker ook voor ons als gemeenschap. Van de doop maken we samen een feestelijke viering, waarbij je van harte welkom bent. 

Voor de doop is een mooie locatie uitgekozen; een strandje in Meijnderswijk. Vanwege het weer is er op loopafstand een binnenlocatie waar we de viering kunnen houden. 

Locatie: 
Meijnerswijk 21 
6841HA Arnhem

Tijd: 11.00 – 13.00 

Normaal gesproken is er op 29 september een connectviering, maar die is verschoven naar 6 oktober. Daarmee zijn er 2 meet-up’s en 2 connectvieringen achter elkaar. Vanaf 13 oktober volgen we weer het ‘normale’ ritme van meet-ups en connectvieringen.

Vorige
Read & Tweet
Volgende
Frisse Lucht