Sunday Morning Meditation
  • Meikers 3,
    Arnhem

  • De Salamander

Sunday Morning Meditation

Sunday Morning Meditation, tijd voor ontspanning en inspiratie. MFC de Salamander in Schuytgraaf toveren we om tot  een prachtige plek waar je rustig kan gaan zitten om stil te worden en even niets moet.

We volgen een meditatie waarin we afwisselend een tekst lezen, stil zijn en luisteren naar een lied. Voorafgaand is er een korte inleiding over meditatie en de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

‘De kleine toren van Babel’ van de Brabantse schilder Pieter Bruegel de Oude

Deze keer laten we ons meenemen in het eeuwenoude verhaal over de toren van Babel. Een verhaal dat niet alleen in de Bijbel is beschreven, maar ook terug te vinden is bij de Grieken, de Miao in China en natuurlijk bij de Babyloniërs zelf. Het is een verhaal over voorspoed en mogelijkheden, over verwarring en tegenslag.

Na een informatieve inleiding over dit eeuwenoude verhaal zal de meditatie het persoonlijke aspect benadrukken. Babel reikt een perspectief aan om op een frisse manier naar je leven te kijken en om gebeurtenissen in perspectief te plaatsen.

Aan de meditatie doen vaak zo’n 20 á 30 volwassenen mee. Je hoeft je niet aan te melden of ergens bekend mee te zijn, je kan gewoon zitten en luisteren. Voor de jonge kinderen is er oppas en voor de oudere kinderen van  dit keer een leuke buitenactiviteit.

Inloop en koffie vanaf 10:45.
Aanvang meeting 11:00 uur.
Locatie: Salamander, Meikers 3.

We zien je graag!

Volgende
Connectgroepen