Wild and Wise

Wild and Wise

Een uitdagend traject over mannelijke spiritualiteit

Wat betekent het om man te zijn? En hoe helpt mannelijke spiritualiteit om zowel wild als wijs te zijn? In het boek ‘From Wild Man to Wise Man’ leidt RichardRohr ons als een mentor door de verschillende stadia van de geestelijke reis die voor ons ligt. Een geestelijke reis om ons man zijn op een nieuwe manier te begrijpen en te leren over hoe wij Gods wildness in ons dragen.

Het traject

Dit uitdagende traject bestaat uit drie avonden waarin we online (of als het kan in real-life) met elkaar in gesprek gaan over deze mannelijke spiritualiteit. Het boek van Richard Rohr is daarbij ons handvat voor gesprek. Je kunt ervoor kiezen om het boek zelf te lezen. Elke avond staat er een ander deel van het boek op het programma. Je kunt er ook voor kiezen om enkel de voorbereidingsopdracht te doen.

Het boek

Het boek ‘From Wild Man to Wise Man’ is geschreven door RichardRohr. In dit boek schrijft hij over het man-zijn en over mannelijke spiritualiteit. Met het boek hoopt hij de lezers te leiden naar nieuwe stadia in hun reis, waarbij zij hun eigen wilde kant kunnen leren verstaan als een wijsheid. Richard Rohr is een Fransiscaanse priester en oprichter van het Center for Action and Contemplation in Albuquerque, New Mexico.

Kortom

Laat je uitdagen en verdiep je in wat het betekent om man te zijn en om vanuit de mannelijke spiritualiteit te leven. Dit is uitdagend en verfrissend.

Aanmelden: stuur een mail naar info@hemelsbreed.info

Boek aanschaffen: online te vinden op verschillende websites zoals www.bookdepository.com/From-Wild-Man-Wise-Man-Richard-Rohr/9780867167405?ref=grid-view&qid=1605281140838&sr=1-1  

Data

  • Dinsdagavond 29 december 20:00 – 21:30
  • Vrijdagavond 8 januari 20:00 – 21:30
  • Onbekend

Volgende
MeetUPx