Beleef kerst mee in Schuytgraaf!

Beleef kerst mee in Schuytgraaf!

Kerstavond op een sfeervolle en gezellig manier het kerstverhaal beleven? 24 december tovert Hemelsbreed het plein bij MFC de Salamander om tot een levend kersttoneel. En in de sporthal bent u welkom voor een spiksplinternieuwe kerstvoorstelling voor kinderen.

De drie wijzen doen een spectaculaire ontdekking, er staat een bijzondere ster aan de hemel. De ontdekking komt net op het moment dat één van de wijzen op het punt staat een nieuwe natuurwet te ontdekken. De wijzen moeten kiezen laten ze hun ambities varen en gaan ze deze bijzondere ster volgen of…? In een spetterende kerstvoorstelling voor kinderen wordt dit bijzondere kerstverhaal uitgespeeld rondom het thema beroemd zijn en ambities. Een afwisseling van theater, eigentijdse muziek en mooie kerstliedjes!

Buiten op het plein staat de kerststal met levende dieren; ontmoet de kameel van de wijze en ontdek net als de wijzen, Maria met haar pasgeboren kindje.  Geniet van een kop warme chocolademelk en ontmoet elkaar rondom het kampvuur.

Beleef met vrienden, familie en kinderen een prachtige kerstavond. Van harte welkom. Toegang gratis!

Tijden:

  • 17:30u -20:00u      / plein open
  • 18:00u                         / start kerstvoorstelling 1 (duur: +/- half uur)
  • 19:00u                         / start kerstvoorstelling 2 (duur: +/- half uur)

Wil je meehelpen om dit evenement mogelijk te maken, bijvoorbeeld opbouw/afbouw of catering? Geef je dan op via info@hemelsbreed.info.