MeetUPx: onbevangen op weg gaan
  • Hannesstraatje 2, Arnhem

  • parkeerplaats bij Pannenkoeken restaurant de Steenen Camer

MeetUPx: onbevangen op weg gaan

Trek je schoenveters maar vast strak, want daar gaan we weer! Nee, geen vierdaagse of zwaar uitputtende wandeling maar een ware inspiratietocht in de natuur van Meijnerswijk. Aan de hand van een lied, van wat we zien in de natuur en een inspirerende tekst gaan we op pad.

De wandeling wordt begeleid door Koos (boswachter) en Pieter (theoloog). Onderweg bespreek je met elkaar wat je hoort en ziet, en wordt je uitgedaagd om de schone en onbevangen ervaring in de natuur op te doen. In psalm 84 staat dat genade en glorie wordt gegeven aan hen die onbevangen op weg gaan. Ook benieuwd naar wat dat is? Wandel met ons mee!

Voor kinderen is er een speciale opdracht die zij onderweg kunnen uitvoeren.

Datum: zondag 19 mei 2019

Tijd: 10:45u verzamelen (11:00 – 12:30u wandelen)

locatie: verzamelen op de parkeerplaats bij Pannenkoeken restaurant de Steenen Camer (Hannesstraatje 2, Arnhem)

Kosten: gratis

Op zondag, om de week zijn er meetings in ‘de Salamander’.

Elke acht weken is er de MeetUPx. De MeetUPx is altijd Xtra speciaal en Xperimental! De vorm staat niet vast en is dus altijd een verrassing; spellen, naar buiten, workshops, teambuilding, het kan allemaal. In een creatieve vorm verwerken we iets van geloof waar je dan mee bezig kan; bijvoorbeeld wat het is om te vertrouwen, los te laten of een droom te volgen. De kinderen hebben op deze zondag geen apart programma, we zijn gezellig allemaal met elkaar!

Volgende
Taizé Arnhem