Gratis Alphacursus in Arnhem-Zuid start in oktober

Gratis Alphacursus in Arnhem-Zuid start in oktober

In oktober gaat er een nieuwe Alphacursus van start in Arnhem-Zuid. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. We eten samen en er is een inhoudelijk programma.

Deze cursus is er vooral voor iedereen die zich op hoofdlijnen wil verdiepen in het christelijk geloof. Of je al iets hebt meegekregen van het christelijke geloof of niet, deze cursus is toegankelijk voor iedereen die meer over het christelijke geloof wilt weten. Samen gaan we met elkaar in gesprek en ontdekken we wat het christelijk geloof inhoudt. Juist als je boordevol vragen zit is de Alpha een mooie plek om ze te stellen, te delen en te overdenken.

Samen eten
Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

Niets opgedrongen
Samen maken we er ontspannen en ongedwongen avonden van. Een bepaalde mening of visie wordt niet opgedrongen. Het gaat er bij deze cursus om dat je zelf kan ontdekken wat het christelijk geloof voor je betekent en of/wat je hiermee kan voor je eigen leven. Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Gratis
De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven op maandagavond van 18.30 tot 21.30 in de Huiskamer van Schuytgraaf, Lemoen 85 in Arnhem. Op 28 oktober is de eerste bijeenkomst.

Alpha
In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je nu jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl, of neem contact op met Hemelsbreed via info@hemelsbreed.info.