Onze activiteiten in september! Kom je ook?

Onze activiteiten in september! Kom je ook?

Nu we het nieuwe seizoen van Hemelsbreed hebben ingeluid gaan ook onze activiteiten weer van start! Bekende evenementen zoals de Man-cave kampvuuravonden, Read & Tweet en Spiritual vocals keren terug, terwijl we ook starten met iets nieuws: Frisse lucht.

Frisse Lucht is een wekelijkse stiltewandeling waarin we de rust opzoeken aan de groene randen van onze mooie stad Arnhem. Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten in september. Als je een keer wilt deelnemen, ben je meer dan welkom!

Man-cave: kampvuuravond – 6 september 2019 20:00
Een vuurtje, een biertje, en een goed verhaal. Regelmatig komen we met een aantal mannen uit Arnhem bij elkaar op de kunstwerkplaats in Presikhaaf. Wees welkom!
Meer informatie

Frisse Lucht – 7 september 2019 10:00 – 11:30
De week is druk en vol. Even niets moeten, tot jezelf komen en geïnspireerd raken is dan erg belangrijk. Elke zaterdagochtend is er ‘Frisse lucht’. Een stiltewandeling waarin we de rust opzoeken aan de groene randen van de stad. Wandel mee en laat je inspireren!
Meer informatie

Spiritual Vocals – 15 september 2019 20:00 – 21:00
Door de muziek van Taizé ervaar je iets dat boven jezelf uitgaat. Je wordt er in meegenomen en het brengt je tot rust. Samen Taizé liederen zingen of er simpelweg rustig naar luisteren heeft een enorme impact.
Meer informatie

Read & Tweet – 22 september 2019 20:00 – 21:30
Verhalen vormen en inspireren ons. Het plaatst je in een andere wereld. In het boek ‘Mintijteer’ neemt Magnis ons mee in haar persoonlijke verhaal over het verlies van haar vader, haar geloof dat verloren gaat, en haar leven dat totaal instort. Op drie avonden gaan we met elkaar in gesprek over dit boek. We bespreken wat ons opviel, wat ons prikkelt en wat ons raakt.
Meer informatie

Meer informatie over de activiteiten vind je op onze activiteitenpagina. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen!