Hemelsbreder Chris maakt eigen muziekalbum

Hemelsbreder Chris maakt eigen muziekalbum

Soms doen mensen in de community gave dingen waar we trots op zijn. Deze dingen delen we graag met de wereld. Ditmaal: Chris Stellaard. Hij componeerde en speelde een album in dat het hart raakt.

Chris vertelt: “In het voorjaar van 2020 werd de wereld stilgezet. Van het idee om een lange periode stil te moeten zitten werd ik erg onrustig. Daardoor ontstond het idee om in de zomermaanden te werken aan een album. Mijn meest geliefde nummers, van klassiek tot luistermuziek, wilde ik op mijn manier bewerken en voorzien van mijn eigen klankkleur.

Dit idee heeft uiteindelijk een compleet andere invulling gekregen. Improviseren op de piano vind ik één van de leukste dingen om te doen. Nieuwe improvisaties op bekende liederen heb ik uitgewerkt. En er zijn nieuwe nummers ontstaan. Enkele muzikale vrienden hebben met viool, fluit en zang bijgedragen aan een afwisselend album. Uiteraard is de piano de basis. Sommige nummers zijn intiem, andere stukken hebben een symfonische invulling gekregen.

Nu, 17 maanden na de eerste ideeën,  mag ik dan het resultaat presenteren. Op 28 november verschijnt mijn album “It is well by Chris Stellaard”. Over het ontstaan van dit album en de verhalen achter de verschillende nummers lees je meer op mijn website. Daar kun je het album ook bestellen. 

Ik wens je veel luisterplezier!”