Komende activiteiten en het nieuwe seizoen

Komende activiteiten en het nieuwe seizoen

De afgelopen periode was voor iedereen anders dan vooraf gedacht of gepland. Activiteiten met groepen mochten niet plaatsvinden. Ook de zondagse meet-ups en connectgroepen van Hemelsbreed zijn verschoven van fysieke bijeenkomsten naar digitale samenkomsten.

Nu de versoepelingen weer in zicht zijn is kunnen we weer vooruit kijken naar fysieke meet-ups! Als community hebben we het ‘echt’ samenzijn enorm gemist. Je blijft wel op de hoogte van elkaar, maar dieper connecten gaat vaak wat lastiger via een scherm. Daarom zijn we ontzettend blij dat we de komende activiteiten kunnen aankodigen.

Zomerconnect

In de zomervakantie volgen we een ander ritme. Omdat in de zomervakantie veel mensen op vakantie zijn is er elke zondag een ‘zomerconnect’. Elke zondag organiseert iemand een connectgroepbijeenkomst waar iedereen welkom is. In de WhatsApp groep wordt de locatie bekend gemaakt. Van 12 juli tot en met zondag 23 augustus is er elke zondag een zomerconnectgroep-bijeenkomst. Zou je ook willen aanhaken bij zo’n bijeenkomst, stuur ons even een mailtje. Je bent van harte welkom!

Weekendje weg

Elk jaar gaan we met elkaar een weekend samen kamperen. Dit jaar ontmoeten we elkaar in het weekend van 29 en 30 augustus op de camping het Beloofde Land in Voorthuizen. Op zondag 30 augustus houden we een viering. Iedereen die niet het hele weekend blijft maar graag een dagje wil komen is dan welkom in Voorthuizen!

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen start op 6 september met een meet-up op onze oude vertrouwde plek De Salamander. Vanaf dan pakken we het bekende ritme op met om de week een meet-up en om de week een connectgroepbijeenkomst.

Uitnodiging

Je bent van harte uitgenodigd om eens aan te haken bij een zomerconnectbijeenkomst of een meet-up. Wil je graag meer actuele informatie over de locatie, stuur dan even een mailtje naar info@hemelsbreed.info.