Tjitske Volkerink geeft workshop “Op zoek naar”

Tjitske Volkerink geeft workshop “Op zoek naar”

“Op zoek naar…” is een verdiepingstraject van een halfjaar waarin je wordt begeleid en uitgedaagd om te ontdekken wat het christelijk geloof voor jou kan betekenen. Momenteel zijn we druk bezig met het samenstellen van het workshopprogramma. Samen met de andere deelnemers en de coördinatoren gaan we langs mensen met een bijzonder verhaal of een bijzondere kijk op wat geloven is.

Zij nemen je mee in hun passie en delen hun eigen verhaal en hun persoonlijke ervaringen met God. Elke workshop ziet er weer anders uit en geeft een ander beeld van wat geloven is. Hierdoor kan je je eigen ervaringen spiegelen of kun je juist verrast worden. Eerder was al bekend dat er workshops gegeven worden door De Zandtovenaar Gert van der Vijver en zanger, storyteller, columnist Matthijn Buwalda, filosoof aan de Vrije Universiteit van Amsterdam Emanuel Rutten en theoloog en predikante Tieneke van Lindenhuizen.

Tjitske Volkerink
Als laatste workshop mogen we langs bij wellnesscoach, stilte trainer en masseur Tjitske Volkerink (1976). Voordat zij dit deed was Tjitske lange tijd radiopresentator, en presenteerde ze radioprogramma’s zoals ‘Heilige Huisjes, De Dominee Voorbij en De Muzikale Fruitmand.

Tjitske zoekt in haar werk en leven naar ‘waar het echt om gaat’. Hierin spelen voor haar de zintuigen een belangrijke rol. Haar missie is om mensen te helpen om tot rust te komen, van overleven naar leven. Zodat ze kunnen thuiskomen bij de Bron. Tjitske woont in Hilversum, is getrouwd en heeft twee kinderen.

Meer over het verdiepingstraject ‘Op zoek naar…’ vind je op deze pagina.