Marleen: “Of je gelooft of niet, we leggen allemaal een levensweg af”

Marleen: “Of je gelooft of niet, we leggen allemaal een levensweg af”

In september starten we met een heel mooi verdiepingstraject: Op zoek naar… verdieping, geloof en leven. Het traject is bedacht door Pieter: “Het gaat om een nieuw traject van ongeveer een halfjaar. In dit traject word je persoonlijk begeleid en uitgedaagd om op zoek te gaan en te ontdekken wat het leven je nog meer te bieden heeft en wat geloven daarin kan betekenen.”

Het traject bestaat uit workshops, groepsbijeenkomsten en 1-op-1 coachingsessies. Een van die coaches is Marleen. In deze video stelt ze zich voor en vertelt ze hoe zij haar rol als coach ziet:

Iemand helpen en ontzorgen, dat is wat echt bij Marleen past. Dat is dan ook wat zij meeneemt als coach: “Iemand verder helpen door de juiste vragen te stellen en ze te helpen stappen te zetten die je van tevoren niet zou verwachten”. Marleen ziet het traject als een mooie afwisseling van kennis, nieuwe ervaringen opdoen en uitwisselingen en waardevolle reflectie met jezelf met coach. “Ook kijk ik uit naar mooie gesprekken die we gaan hebben. Dat is waar ik van hou in het leven. Of je gelooft of niet, we leggen allemaal een levensweg af. Het is fijn om daarin samen op te trekken. “.

Meer weten over Op zoek naar…? Op deze pagina vind je alle informatie. Maar je mag ons ook altijd mailen via info@hemelsbreed.info.