Thema-avond: Genoeg om te leven

Thema-avond: Genoeg om te leven

Hoeveel heb ik eigenlijk nodig om van te leven? En om gelukkig te zijn? En hoe kan het delen van spullen mijn leven verrijken? Tijdens deze thema-avond hebben we samen nagedacht over de spiritualiteit van spullen. Waar wil je meer van in je leven? Nog meer spullen? Of wil je meer tijd? Tijd om dingen te doen die er echt toe doen in het leven.

In plaats van bezig te zijn met wat wel en niet mag, met hoe je zo vroom mogelijk je afval kan scheiden, met hoe kort je kan douchen met een washand, verdiepen we ons deze avond in de spiritualiteit van spullen. Een nieuwe manier om ons te verhouden tot spullen en daarmee het goede leven te ontdekken. Lambert Pasterkamp zal deze thema-avond leiden. Hij is verbonden aan de stichting ‘Genoeg om te leven’ en o.a. auteur van het boek ‘ Geordende globalisering: essays over vrede, recht en gemeenschap’. Zie de website van ‘Genoeg om te leven’ voor meer informatie over dit onderwerp.

Als follow-up hebben we na deze thema-avond ook drie verdiepingsavonden. Deze starten op dinsdag 14 november. Klik hier voor meer informatie.