Nieuw traject: “Take Off”

Nieuw traject: “Take Off”

Wanneer een vliegtuig gaat opstijgen wordt er vanuit de verkeerstoren gevraagd: “are you ready to take off?” In dit traject stijgen we figuurlijk op in een klein vliegtuig om samen de breedte van de hemel te ontdekken. We stappen in het vliegtuig, stijgen op verkennen enorme hoogtes en maken soms een duikvlucht de diepte in.

We hebben gesprekken over levensvragen, geloof en wetenschap, je identiteit in God vinden, wat geloof kan betekenen in tegenslag, etc. Dit doen we op de manier van Hemelsbreed: open, eerlijk en vrij.

Deze week stapten 9 mensen het vliegtuigje in om met dit traject te starten. In groepjes van drie zitten we bij elkaar thuis en starten we samen online. De eerste avond gaat over de vraag waar je vandaan komt en welke reis je al afgelegd hebt. We kijken een stukje van een interview met Herman Finkers waarin hij vertelt over zijn opvoeding en geloof. Voor Herman is geloven gelijk aan humor en aan kunst: alle drie proberen ze iets te zeggen over een andere werkelijkheid.

De gesprekken gaan door in de groepjes van drie. We hebben het over onze eigen achtergrond, hoe dat nog steeds invloed op ons heeft en over hoe we nieuwe horizons hebben ontdekt. Bijzondere gesprekken waarin we samen zoeken en van elkaar leren. Over twee weken gaan we weer verder!