“Ontdekken wat het leven je nog meer te bieden heeft en wat geloven daarin kan betekenen”

“Ontdekken wat het leven je nog meer te bieden heeft en wat geloven daarin kan betekenen”

In september starten we met een heel mooi verdiepingstraject: Op zoek naar… verdieping, geloof en leven. Het traject is bedacht door Pieter. Samen met Gerrieke zet hij dit traject op. Pieter over Op zoek naar… : “Het gaat om een nieuw traject van ongeveer een halfjaar. In dit traject word je persoonlijk begeleid en uitgedaagd om op zoek te gaan en te ontdekken wat het leven je nog meer te bieden heeft en wat geloven daarin kan betekenen.”

In deze video vertelt Pieter meer over het traject:

Het idee voor dit verdiepingstraject ontstond een tijd geleden al. “Ik ervaar vaak dat geloven heel veel toegevoegde waarde kan hebben. Maar ook dat het soms een zoektocht is. Dan is het juist fijn dat er iemand naast je staat die je begeleid in je zoektocht en waar je met je vragen terecht kunt.

Voor wie

Herken je dit:

  • Je bent nieuwsgierig naar wat er nog meer is in het leven
  • Je bent benieuwd naar wat geloven nog meer met zich mee kan brengen
  • Je zou serieus op zoek willen naar wat er in je hart leeft

Dan is Op zoek naar een traject voor jou. Pieter daarover “Voor deze mensen willen we een traject aanbieden met daarin zowel inspiratie als begeleiding.”

Praktisch

“Je krijgt een persoonlijke coach die je een half jaar gaat begeleiden. Die coach ontmoet je elke 2 weken en zal je begeleiden en uitdagen in jouw zoektocht. Daarnaast gaan we langs bij mensen die een bijzonder verhaal te vertellen. We kijken wat zij ons kunnen aanreiken over geloof en het leven. Ook is er een uitwisseling. Het is je eigen zoektocht, maar het helpt ook om je zoektocht te delen met anderen. Elke maand is er een uitwisselingsbijeenkomst om je ervaringen te delen. ” vertelt Pieter erover. Op deze pagina lees je meer over Op zoek naar…