“Aansluiten bij wat voor jou nu speelt, zonder oordeel of lat”

“Aansluiten bij wat voor jou nu speelt, zonder oordeel of lat”

In september gaan we van start met het verdiepingstraject Op zoek naar… verdieping, geloof en leven. In de vorige blog/video vertelde Pieter hoe het traject eruit ziet. In deze blog met video vertelt Gerriek Drijfhout over het traject en haar rol.

In het dagelijks leven is Gerrieke moeder van 4 volwassen kinderen, verpleegkundige psychiatrie en is ze actief betrokken bij Hemelsbreed. Binnen het vediepingstraject zal Gerrieke de coaches begeleiden en zal zij zelf ook een deelnemer coachen.

Gerrieke over haar rol bij Op zoek naar… : “Mijn focus zal liggen op het waarborgen dat we de vragen aangaan op een eerlijke en echte manier. Dat we aansluiten bij dat wat er nu bij je speelt, zonder oordeel of lat.”

Voor Gerrieke heeft geloof altijd een rol gespeeld in haar leven. Door de uitdagingen eromheen is haar ervaring met God veranderd in de loop van haar leven. “Hij is mijn houvast en mijn hoop. En tegelijk heb ik ook nog wel vragen en zijn er dingen die ik ook niet snap. Dit zijn een paar ingredienten uit mijn leven. Zo zijn er voor iedereen andere thema’s”. Ze kan niet wachten om die thema’s samen te delen. “Ik kijk ernaar uit om op een nieuwe manier dingen te leren van elkaar en van God. Ik hoop je te zien bij Op zoek naar…! “

Over het verdiepingstraject Op zoek naar…

Het leven kent zijn ups en downs, de goede en de slechte tijden. De tijden van verwondering en rijkdom, en tijden van lijden en verlangen. Soms worden we door omstandigheden stil gezet en vragen we ons af wat dit alles eigenlijk te betekenen heeft. Wat is het leven waard en waar gaat het in het leven om? Is er een God die dit alles overstijgt? Iets wat mij kan terugbrengen naar de kern van wie ik ben?

In het traject ‘op zoek naar… verdieping, geloof en leven’ word je begeleid, uitgedaagd en geïnspireerd in de zoektocht naar wat het christelijk geloof kan betekenen in jouw leven. Het is een intensief traject van een half jaar waarin jouw zoektocht centraal staat en waarin je persoonlijke begeleiding krijgt.